Handelsbetingelser for Hjemløse Juletræer på Vesterbro og i Valby

 

Socialt Frikort Vesterbro www.socialtfrikortvesterbro.dk

Hjemløse juletræer sælges i år af i tre forskellige områder og af tre forskelige velgørende organisationer for hjemløse: Håndlangerne på Nørrebro, Sundholm på Amager og Socialt Frikort Vesterbro på Vesterbro og i Valby.

Her fremgår handelsbetingelserne for domænet www.socialtfrikortvesterbro.dk, som ejes af Mændenes Hjem

Kontaktoplysninger for Socialt Frikort Vesterbro:
CVR-nr: 53252915
Mændenes Hjem
Lille Istedgade 2
1706 København V
Tlf. 20 81 17 48
sfv@maendeneshjem.dk

 

Produkter og forsendelsesomkostning:
Alle vores Hjemløse Juletræer er Normansgran, de måles fra fod til øverste krans og inddeles i to størrelser, 125-150 cm og 150-200 cm og pyntegran. Prisen på Hjemløse Juletræer er inklusiv fod og levering til max 1. sal. Det er ikke muligt selv at vælge sit juletræ, når man køber det via vores webshop.

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms og valutakoden er DKK Kroner; Denmark.

Alle arbejdsopgaver løses af mennesker der benytter det sociale frikort via Socialt Frikort Vesterbro. Socialt Frikort Vesterbro er iværksat af Reden, Burgernes Akademi og Mændenes Hjem.

Her ses en oversigt over vores priser i 2021. Prisen på Hjemløse Juletræer er inklusiv fod og levering til max 1. sal.

 

PRODUKT MÆNGDE/STØRRELSE PRIS

Hjemløst Juletræ  – usprøjtet

125-150 CM

475 kr.

Hjemløst Juletræ – ØKO

150-200 cm

620 kr.

Pyntegran inkl. levering

5 bundter, hvert 5 kg

300 kr.

 

Levering og betaling
Hjemløse Juletræer på Vesterbro og i Valby er opsat af Socialt Frikort Vesterbro. Socialt Frikort Vesterbro er iværksat af Reden, Burgernes Akademi og Mændenes Hjem og har til mål at skabe frijobs til socialt udsatte mennesker der kommer i vores huse. Alle arbejdsopgaver i Hjemløse Juletræssalget på Vesterbro og i Valby løses af mennesker der lever udsat og benytter det sociale frikort.

Vi leverer juletræer mellem kl. 10.00-16.00 i hverdage, på de udvalgte dage, som angives ved bestilling. Der tages forbehold for forsinkelser på op til to timer. Af hensyn til frijobberne, kan vi kun levere til stuen eller til 1.sal.

Socialt Frikort Vesterbro modtager i forbindelse med salg af Hjemløse Juletræer via socialtfrikortvesterbro.dk online betalinger med Visa/Dankort, MasterCard og EAN-nummer.

Beløbet opkræves, når produkterne afsendes og der opkræves ingen transaktionsgebyrer fra kunden ved kortbetaling. For at kunne handle med Socialt Frikort Vesterbro på hjemmesiden www.socialtfrikortvesterbro.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

 

Returnering og refundering
Grundet projektets velgørende karakter, samt det faktum at juletræerne er fældet ud fra antallet af bestillinger, tilbyder Hjemløse Juletræer desværre ikke mulighed for refundering af beløb eller returnering af træerne. Aftalen er bindene og der er derfor ingen fortrydelsesret i perioden fra træet er betalt og til det leveres. Skulle der mod forventning være skader på et leveret juletræ, beder vi jer tage kontakt til den pågældende organisation hurtigst muligt, for at aftale levering af et erstatningstræ. Erstatningstræer forekommer udelukkende ved beskadigede træer. Socialt Frikort Vesterbro leverer erstatningstræ og tager det skadede træ med igen, uden yderligere udgift for kunden. Vi forbeholder os dog ret til at tilpasse tidspunkt og dato for erstatningen, så det passer ind i vores ruteplanlægning.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger: Socialt Frikort Vesterbro er de eneste der har adgang til de oplysninger du som kunde har videregivet til os i forbindelse med køb af Hjemløse Juletræer. Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke personlige data til tredjepart uden accept, de er kun registreret i vores system. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Vi følger loven om forbrugeraftaler, der også kan findes via dette link. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2013/1457 – se §7 stk. 2, pkt. 1, her under.

Oplysningspligtens område § 7.
Den erhvervsdrivende har pligt til at give forbrugeren oplysninger i overensstemmelse med reglerne i dette kapitel. Den erhvervsdrivende har bevisbyrden for, at de oplysningskrav, der følger af dette kapitel, er opfyldt.
Stk. 2. Reglerne i dette kapitel gælder ikke ved aftaler
1) om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter

Brug for hjælp? Kontakt os her!
Socialt Frikort Vesterbro, Iben Nova Rask
sfv@maendeneshjem.dk